Bedrijven

Als bedrijf wil je groeien en de beste resultaten behalen. Jouw werknemers spelen een sleutelrol bij het behalen van succes. Je wilt daarom de beste werkgever voor hen zijn en zorgen dat zij blij en gemotiveerd naar hun werk komen.

Personeelsadministratie en uitzoekwerk op het gebied van wet – en regelgeving kunnen dagelijks heel wat tijd consumeren. Tijd die je veel liever zou steken in de ontwikkeling en groei van je organisatie. Oak Payroll ontzorgt, adviseert en staat je bij als partner. Zo kun jij in je team investeren en streven naar het beste resultaat.

Wij vullen partnerschap in door o.a.:

  • Goed (juridisch) werkgeverschap
  • Persoonlijke onboarding medewerkers
  • Foutloos contractbeheer
  • Opleiden en ontwikkelen van medewerkers
  • 2e-lijns helpdesk voor (juridische) HR vragen
  • Interim HR ondersteuning via zusterbedrijf www.oakhrm.nl
  • Verzuimmanagement en uitvoering wet Poortwachter
  • Een modern en gebruiksvriendelijk klant- en medewerkerportaal

Wij zijn lid van een brancheorganisatie en gecertificeerd

Wij zijn lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU), en zijn in bezit van het NEN 4400-1 certificaat en het keurmerk Stichting Normering Arbeid (SNA). Hierdoor ben jij als ondernemer fiscaal gevrijwaard van o.a. de inleners- en ketenaansprakelijkheid.

Duurzaam, persoonlijk, transparant

Onboardingsproces op maat

Wij geloven in duurzaam, persoonlijk en transparant werkgeverschap. Wij bieden jouw personeel de middelen en ondersteuning die zij nodig hebben om met een goed gevoel en positieve energie optimaal binnen jouw organisatie te kunnen presteren. Dit begint bij dag 1 door hen persoonlijk welkom te heten. We hebben een app voor jou en je medewerkers die een op maat gemaakt onboardingsproces kent, met een filmpje, routebeschrijving maar ook leuke weetjes zoals waar ze hun eerste kop koffie kunnen drinken.

Meld je eerste medewerker aan

Oak Payroll - Betrouwbaar, flexibel en sterk als een eik

Wil je meer weten, vrijblijvend advies of gewoon gezellig een praatje maken? We vertellen je graag meer over onze dienstverlening.

Plan hier je eerste kop koffie!